Content Brainstorm voor social media

Een goede zichtbaarheid op social media betekent dat je regelmatig moet posten. Het bedenken van waardevolle en relevante content voor deze posts kan echter een uitdagende taak zijn. Het vereist creativiteit, consistentie en inzicht in je doelgroep. Hiervoor kun je de hulp van SEQUUS inschakelen! Dus loop jij vast in het bedenken van ideëen voor jouw social media content? Dan kan een content brainstorm jou goed verder helpen.

Tijdens een content brainstormsessie help ik jou bij het genereren van talloze onderwerpen waarover je kunt posten. Voordat we beginnen, verdiep ik me grondig in jouw bedrijf en je huidige social media kanalen, zodat ik een duidelijk beeld krijg van je huidige content en de richting die we moeten volgen. Op basis daarvan zullen we samen voortbouwen en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Het resultaat van de content brainstormsessie? Een eindeloze lijst met contentonderwerpen en creatieve ideeën die je kunt gebruiken voor je social media kanalen. Ik zal er samen met jou voor zorgen dat je voldoende inspiratie hebt om je doelgroep te blijven boeien en betrekken. Na afloop zal ik jou voorzien van een overzichtelijk bestand waarin je de uitkomsten van de brainstorm altijd makkelijk kunt teruglezen.

Kosten

De content brainstorm zal ongeveer twee uur duren. Ik zal hiervoor bij jou op locatie komen, tenzij je voorkeur ergens anders naar uitgaat. Vooraf zal ik me in jouw bedrijf en social media kanalen verdiepen, zodat we direct goed van start kunnen gaan! Daarnaast ontvang je na afloop van mij een bestand waarin alle bedachte content ideeën overzichtelijk verwerkt zijn.

De kosten voor een eenmalige content brainstorm van SEQUUS zijn €210 exclusief btw.

Beeldmateriaal voor social media content

SEQUUS biedt ook bedrijfsshoots aan, waarbij jouw hippische bedrijf optimaal in beeld wordt gebracht. Het is mogelijk om de content brainstorm met een bedrijfsshoot te combineren. Zonder beeldmateriaal kun je de ideeën immers niet uitvoeren.

Klik hier voor meer informatie over de bedrijfsshoots of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Plan nu jouw social media content brainstorm!

Ben je klaar om jouw social media kanalen van je hippische onderneming te voorzien van nieuwe creatieve content? Neem dan contact op om een content brainstorm in te plannen.

Social Media Beheer

Wil je graag gebruik maken van de creatieve content ideeën van SEQUUS, maar vervolgens niet zelf verantwoordelijk zijn voor de uitvoering hiervan? Dan past het volledig uitbesteden van jouw social media kanalen beter bij jou! Ook hiervoor kun je bij SEQUUS terecht.

Klik hier voor meer informatie over het Social Media Beheer of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Scroll naar boven