InstaBoost

Wil jij jouw Instagram account naar nieuwe hoogten tillen? Zoek niet verder, want de InstaBoost van SEQUUS staat klaar om je te helpen. Of je nu een bedrijfsaccount hebt of een gepassioneerde Instagrammer bent met bijvoorbeeld een account over jouw paardenleven, met de tips & tricks vanuit jouw persoonlijke InstaBoost krijg je de tools die je nodig hebt voor de groei en optimalisatie van jouw Instagram pagina.

Je ontvangt waardevolle tips en tricks om je Instagram account naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bio, het verbeteren van de kwaliteit van je foto’s of het creëren van boeiende captions, de expertise en inzichten van SEQUUS zorgen ervoor dat je opvalt in de drukke Instagram-wereld.

Wat kun je van de InstaBoost verwachten?

  • Onmisbare Instagram tips die voor iedereen relevant en toepasbaar zijn
  • Een persoonlijke analyse van jouw account, waarbij gekeken wordt naar de zaken die jij al erg goed doet en waar je dus vooral mee door moet gaan, maar ook naar de punten die verbeterd kunnen worden
  • In de persoonlijke analyse worden gekeken naar: naam, profielfoto, biografie, hoogtepunten en posts
  • Er worden concrete voorbeelden genoemd
  • Alle tips & tricks zijn direct toe te passen op je account, zodat je meteen kunt gaan groeien

Wil jij er helemaal voor gaan en jouw Instagram écht die boost geven? Dan is er ook de mogelijkheid om de InstaBoost inclusief shoot te boeken. Hierdoor beschik je direct over kwalitatief beeldmateriaal voor je content, waardoor je alle tips & tricks nog beter toe kunt passen en jouw account een professionele uitstraling geeft. Er kunnen zowel reels als foto’s gemaakt worden!

Tarieven InstaBoost

InstaBoost exclusief shoot

Persoonlijke InstaBoost met tips & tricks waar jij direct met aan de slag kunt, zodat jouw Instagram account de gewenste groei en professionalisering kan bereiken. Exclusief shoot vanuit SEQUUS voor beeldmateriaal voor jouw content.

€69 excl. btw

InstaBoost inclusief shoot

Persoonlijke InstaBoost met tips & tricks waar jij direct met aan de slag kunt, zodat jouw Instagram account de gewenste groei professionalisering. Daarnaast wordt er ook nog kwalitatief beeldmateriaal gemaakt voor jouw Instagram pagina tijdens een shoot vanuit SEQUUS.
€179 excl. btw

Klaar voor de groei van jouw Instagram account?

Waar wacht je nog op? Geef jouw Instagram account de boost die het verdient. Neem vandaag nog contact op en ontvang jouw persoonlijke InstaBoost van SEQUUS.

Scroll naar boven