Social media beheer

Mis jij de tijd en/of kennis om de social media kanalen van jouw hippische onderneming optimaal in te zetten? Daar biedt SEQUUS de perfecte oplossing voor: het uitbesteden van het social media beheer van jouw bedrijf. Met een professionele aanpak en hoogwaardige beeldmaterialen tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau.

Een optimale inzet van de social media kanalen van jouw bedrijf zorgt ervoor dat je met je klanten in contact blijft, zichtbaar bent voor nieuwe klanten en meer naamsbekendheid realiseert. Door actief te zijn op social media komt jouw bedrijfscontent regelmatig voorbij op de feed van volgers en klanten. Hierdoor zullen zij vaker aan je bedrijf herinnerd worden en eerder tot aan aankoop overgaan.

Het grote voordeel van social media is dat je makkelijk in gesprek kunt gaan met je klanten. Bovendien besteden mensen tegenwoordig zoveel tijd op social media, dat dit een gemiste kans is als je hier niet op te zien bent. Wist je dat Nederlandsers gemiddeld 1,5 uur per dag gebruik maken van social media?!

Genoeg reden dus om ervoor te zorgen dat jouw social media kanalen up to date zijn en dat jij vanuit je bedrijf zichtbaar bent op de sociale kanalen. Maar geen zorgen, dit hoef je niet zelf te doen wanneer je gebruik maak van het Social Media Beheer van SEQUUS. De last van het dagelijkse beheer wordt voor jou uit handen genomen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Basis Social Media pakket

Bij het Basis Social Media pakket wordt de content creatie voor jouw social media kanalen volledig uit handen genomen. SEQUUS zorgt voor het efficiƫnt inplannen van content op jouw Instagram en/of Facebook pagina, waarbij we ook andere platformen kunnen overwegen die relevant zijn voor jouw bedrijf, zoals TikTok of LinkedIn.

We beginnen met een persoonlijke kennismaking waarin we de strategie, doelen en doelgroep van jouw bedrijf bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een gerichte aanpak die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Per week komen er minimaal 3 kwalitatieve posts online. Er wordt gewerkt volgens een vooraf opgestelde content planning, zodat voor iedereen duidelijk is wanneer welke content op welk platform geplaatst zal worden.

Pro Social Media pakket

Het Pro Pakket is bedoeld voor bedrijven die nog een stap verder willen gaan in hun social media content. Naast alle opties van het basispakket worden er op regelmatige basis bedrijfsshoots ingepland, waarbij we uniek beeldmateriaal maken dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en de boodschap die je wil uitstralen. Middels een content planning wordt bepaald welke beelden gemaakt moeten worden.

Of het nu gaat om productfoto’s, sfeerbeelden of andere zaken, middels de foto- en videografie van SEQUUS zorgen we ervoor dat jouw content altijd fris en professioneel is. Hierbij zijn TikTok video’s ook mogelijk.

Je feed krijgt een mooie uitstraling door de kwalitatieve beelden, die allemaal in dezelfde stijl zijn. Hierdoor vormen ze een mooie eenheid, wat er voor social media gebruikers erg aantrekkelijk uit ziet.

Samen zorgen we voor een sterke online aanwezigheid die jouw merk naar nieuwe hoogten brengt!

Neem vandaag nog contact op! Ik verzeker je van meer informatie
en sta klaar om al je vragen te beantwoorden!

Scroll naar boven