Bedrijfsshoot

Waarom SEQUUS?

  • Professioneel en Kwalitatief Beeldmateriaal: Bij SEQUUS leggen we de lat hoog voor de visuele standaard van jouw bedrijf. Dit leidt tot professioneel en hoogwaardig beeldmateriaal dat de essentie van jouw merk vastlegt.
  • Combinatie van foto- en videografie: Bij SEQUUS kun je zowel terecht voor fotografie als voor videografie. Hierdoor hoef je dit niet op verschillende plekken uit te besteden en kan dit beeldmateriaal elkaar onderling optimaal versterken.
  • Marketing Kennis Aanwezig: Beelden dienen niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook aansluiten op de marketingdoelen. Dankzij de aanwezig marketingkennis wordt hier rekening mee gehouden tijdens de shoot om ervoor te zorgen dat jouw beeldmateriaal niet alleen mooi is, maar ook strategisch effectief.
  • Rechtenvrij Beeldmateriaal: Wanneer je voor SEQUUS kiest, krijg je niet alleen prachtig beeldmateriaal, maar ook gemoedsrust. Je ontvangt rechtenvrij beeldmateriaal, zodat je het zonder zorgen kunt gebruiken voor al je marketingbehoeften.

Kortom, kies SEQUUS voor een totaalpakket aan visuele diensten, waar professionaliteit, kwaliteit en marketingexpertise samenkomen om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen.

c

SEQUUS helpt hippische bedrijven om hun professionele uitstraling vast te leggen met hoogwaardig en kwalitatief beeldmateriaal. Als ervaren paardenfotograaf bied ik, naast de combinatie tussen social media marketing en foto-/videografie, ook losse bedrijfsshoots aan. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om met het beeldmateriaal aan de slag en dit onder andere te gebruiken voor je social media kanalen. Het beeldmateriaal is echter van hoge kwaliteit en kan dus voor meerdere online en offline commerciƫle doelen gebruikt worden. Zo is het ook bruikbaar voor websites, flyers, posters etc.

Het visuele aspect van jouw bedrijf in de paardensector is van essentieel belang. Of je nu een start-up bent die een sterke online aanwezigheid nodig heeft, of een gevestigde onderneming die zijn merkimago wil versterken, de bedrijfsshoots helpen je om de bedrijfsvisie tot leven te brengen. Om dit te realiseren, wordt er dan ook eerst de tijd genomen om het bedrijf, en elkaar, te leren kennen. Hierna kunnen we beginnen met shooten.

Met meer dan drie jaar ervaring als paardenfotograaf (vanuit mijn fotografiebedrijf Sen Fotografie), beschik ik over de expertise en het artistieke oog om jouw onderneming op zijn best vast te leggen. Mijn doel is om de essentie van je bedrijf te vangen, of het nu gaat om producten, het bedrijfsteam of de bedrijfsomgeving. Ik streef ernaar beelden te creƫren die je bedrijf authentiek en aantrekkelijk presenteren en uiteraard de juiste boodschap uitstralen.

Interesse in het boeken van een bedrijfsshoot? Dan zullen we samen jouw wensen en verwachtingen van de shoot bespreken. De shoot is namelijk volledig naar eigen wens in te vullen. Op basis van jouw individuele wensen en behoeften zal ook het tarief bepaald worden.

Breng jouw bedrijf in beeld!

Maak jouw bedrijf zichtbaar met het juiste beeldmateriaal. Neem contact op om een
bedrijfsshoot te boeken en samen met mij de mogelijkheden te bespreken.
Je kunt ook eerst mijn portfolio bekijken via mijn fotografie website.

Scroll naar boven