Over SEQUUS

Ontstaan

SEQUUS – Visuals & Marketing is ontstaan vanuit een bedrijfsuitbreiding van Sen Fotografie, mijn andere bedrijf waarbij ik mij richt op paardenfoto- en videografie. Naast de werkzaamheden vanuit Sen Fotografie wil ik mezelf graag meer bezighouden met social media marketing, waarvoor ik ook mijn opleiding heb gevolgd. Ik besloot hiervoor een nieuw bedrijf op te richten, zodat ik Sen Fotografie voort kon zetten zoals het was, maar toch met social media marketing aan de slag kon. Daar is SEQUUS uit voortgekomen.

De keuze om dit als twee aparte bedrijven onder te brengen, heeft er ook mee te maken dat ik met SEQUUS een andere doelgroep wil aanspreken, namelijk hippische ondernemers en bedrijven. De werkzaamheden rondom social media marketing binnen SEQUUS worden wel gecombineerd met foto- en videografie. Dat is juist was SEQUUS zo uniek maakt, je kunt terecht voor het complete plaatje!

Naam

SEQUUS wordt uitgesproken als ‘seekwoes’. Het is een combinatie van twee elementen, namelijk ‘equus’ wat het Latijnse woord is voor paard en ‘se’ van mijn voornaam Senna. Hierdoor is het een unieke en persoonlijke naam en is het meteen duidelijk dat ik mij richt op de hippische branche.

Het gezicht achter SEQUUS

Tijd om mezelf voor te stellen! Mijn naam is Senna Ramakers en ik ben momenteel 21 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Maastricht in het mooie Zuid-Limburg.

Met veel plezier heb ik de opleiding CommerciĆ«le Economie gevolgd aan Zuyd Hogeschool. Hierbij heb ik veel geleerd over marketing, waarbij ik altijd extra geĆÆnteresseerd was in marketingcommunicatie en online marketing. Social media marketing is ook zeker een onderdeel geweest van mijn opleiding.

Van jongs af aan ben ik al een paardenmeisje. Ik ben begonnen met paardrijden op mijn 8e, waarna ik helemaal verkocht was en niks anders meer wilde. Op het moment heb ik drie hele leuke bijrijdpaarden, die ik met alle liefde verzorg en rijd. Ik rijd zelf voornamelijk recreatief, maar ben vanuit mijn rol als paardenfotograaf regelmatig bij wedstrijden aanwezig. Ik heb inmiddels drie jaar ervaring als paardenfotograaf en heb al zoveel leuke combinaties voor mijn lens gehad. Zelf ben ik ook erg actief op Instagram via @sen.fotografie. Via de website van Sen Fotografie kun je meer over mijn fotografie bedrijf te weten komen en mijn aanbod bekijken.

Van jongs af aan is het mijn droom geweest om iets met paarden terug laten komen in mijn baan. Dit heb ik al deels tot realiteit gebracht met Sen Fotografie, maar via SEQUUS wil ik ook meer met andere hippische ondernemers gaan samenwerken en hierbij op verschillende manieren ondersteuning bieden in social media marketing gericht op de paardensector.

Ik ben een ondernemend, doelgericht, gestructureerd en sociaal persoon. Toen ik aan mijn opleiding begon, kwam ik er dan ook snel achter dat een eigen onderneming perfect bij mij past. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik hier heel veel energie uit haal en dat ik altijd vol motivatie zit om voor SEQUUS en Sen Fotografie aan de slag te gaan. Daarnaast ga ik graag met mensen om en vind ik het daarbij fijn om anderen te kunnen helpen. Daarom haal ik er ook zoveel energie uit om anderen te helpen met hun social media kanalen. Hierdoor kan ik twee, en in combinatie met foto-/videografie zelf drie, zaken combineren die ik super leuk vind en helemaal bij mij passen!

Doordat er altijd veel structuur aanwezig is in mijn werkzaamheden, zal ik niet snel zaken vergeten. Ik houd van plannen en to-do lijstjes! Hierin kan ik een goede aanvulling zijn als jij zelf wat minder gestructureerd bent.

Heb ik je enthousiast gemaakt om met mij te gaan werken? Dan lijkt het mij super leuk om jou ook wat beter te leren kennen en om samen te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

Scroll naar boven